Casa mea, castelul meu: proiecte de locuințe simple şi ieftine

Despre casele simple se poate spune că sunt case ordonate, în care toate nevoile locatarului sunt complet satisfăcute, dar fără detalii şi complicaţii, uneori inutile FOTO: Guliver / Getty Images
Pentru a avea confortul dorit în propria locuinţă nu trebuie neapărat să ai o casă de mari dimensiuni, cu o arhitectură impozantă şi cu o investiţie pe măsură. Iată dovada!

Cu câteva camere amenajate cu bun gust, în stilul tău, poţi construi o casă cu un buget redus. Iată câteva proiecte de case simple şi ieftine, scrie Adevărul.

De regulă, casele simple garantează şi costuri reduse, rapiditate în construcţie şi eficienţă în ceea ce priveşte gestionarea spaţiului. Despre casele simple se poate spune că sunt case ordonate, în care toate nevoile locatarului sunt complet satisfăcute, dar fără detalii şi complicaţii, uneori inutile.

1. Proiecte de case simple şi ieftine:

Această casă, cu un singur etaj, include două dormitoare, un living unit cu bucătăria şi o baie – totul pe o suprafaţă utilă de 45 de metri pătraţi. Costul construcţiei acestei case se ridică la 43.200 – 81.600 de dolari (38.500 – 72.600 de euro), potrivit portalului eplans.com.

2. Proiecte de case simple şi ieftine:

Această casă, cu un singur etaj, include un dormitor, un living, o bucătărie şi o baie – totul pe o suprafaţă utilă de 38 de metri pătraţi. Proiectul include şi 2 terase, în faţa şi în spatele casei. Costul construcţiei acestei case se ridică la 36.000 – 68.000 de dolari (32.000 – 60.500 de euro), potrivit portalului eplans.com.

Citiți mai mult despre acest subiect pe Adevărul.ro.