Călătoreşte româneşte: De Dragobete, CFR oferă reduceri de 50% pentru bilete şi declaraţii de dragoste la megafoanele din Gara de Nord

CFR oferă promoţii de Ziua Iubirii FOTO: Mediafax
CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț, pe 24 februarie, de Dragobete, iar îndrăgostiții vor avea posibilitatea să-și declare public dragostea, la megafonul din Gara de Nord.

Prin oferta „Plimbaţi-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la cumpărarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio. Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR, potrivit unui comunicat de presă.

Totodată, îndrăgostiții au posibilitatea să-și declare public dragostea, la megafonul din Gara de Nord. “Declarații de dragoste… la megafon!” este un eveniment creat pe Facebook, la care se pot înscrie cei care doresc să-i facă o surpriză persoanei iubite sau chiar să pună la cale o cerere în căsătorie altfel. Mesajele de dragoste se pot posta până la data de 24 februarie, ora 18:00, conform regulamentului.