Complexul Oltenia: Ce înseamnă să votezi corupți

Complexul Energetic Oltenia anunță încetarea raportului de muncă cu încă 2.000 de angajați începând cu 1 iulie 2016. Puteți găsi știrea aici.

Această restructurare este rezultatul direct al furtului operat de guvernarea anterioară.

Complexul Energetic Oltenia deține recordul pentru cea mai mare pierdere înregistrată de o companie din România aflată sub incidența Ordonanței 109 privind selectarea managementului privat (2012-2015).

CEO este o companie majoră cu oportunități și economii de scală importante, care care a fost folosită pentru a finanța, nu doar fieful premierului Ponta, dar și alte redute ale fostei guvernări PSD/UNPR prin contracte de tip căpușă.

Este deranjant să vezi cum actuala conducere, aleasă din același grup de talente ca și fosta conducere, în loc să se concentreze pe diminuarea sifonării, promovează idei de tipul mutării sediului social (birocrație în oglindă) or disponibilizări ca și prima fază a restructurării.

O firmă căpușată în asemenea hal ca CEO are suficiente resurse de restructurare, diminuare a pierderii care trebuie accesate înainte de a da afară angajați.

Nu poți să faci disponibilizări de angajați la o companie care generează până la 35% din producția de energie până când nu ai gata politicile industriale ale României din case să derive strategia energetică a României.

Poți da afară angajați de la CEO începând cu 1 iulie 2016 doar dacă nu ai înțeles nimic din insolvența RAAN și dacă nu te interesează decât căpușarea companiei astfel încât să finanțezi campania locală pe spatele a 2.000 de muncitori disponibilizați.