Banul de acasă – idei de surse de venituri suplimentare pentru casnice

Nu de puţine ori fiecare femeie are ca pasiuni realizarea de mici bijuterii, mărţisoare, tricotaje sau tot felul de alte produse FOTO: Guliver / Getty Images
Nu sunt business-uri în sensul clasic al cuvântului, dar sunt câteva modalităţi eficiente prin care vă puteţi rotunji veniturile fără să ieșiți din casă.

Pe lângă meşteşugurile tradiţionale, practicabile acasă, dezvoltarea internetului a dus la apariţia unei puzderii de idei de afaceri pentru femei casnice, scrie Adevărul.

Idei de afaceri pentru femei casnice. Produse hand-made

Nu de puţine ori fiecare femeie are ca pasiuni realizarea de mici bijuterii, mărţisoare, tricotaje sau tot felul de alte produse. Acestea pot fi mai departe vândute, fie cunoscuţilor, fie pe un mic site.

De asemenea, târgurile şi expoziţiile organizate în ţări din afara Uniunii Europene (în special în ţările arabe, dar nu numai) au scos la iveală un fenomen care, la început, a fost surprinzător: produsele româneşti s-au bucurat de o apreciere deosebită.

Mai mulţi producători de articole de artizanat, dar şi de bijuterii hand-made sau vestimentaţie de ocazii (în special rochii de mireasă) din România au dat lovitura în aceste ţări.

Idei de afaceri pentru femei casnice. Meditaţii pentru şcoală

Una dintre cele mai populare formule pentru afaceri de acasă o constituie meditaţiile. Sunteţi pricepută la matematică, română, istorie sau ştiţi la perfecţie o limbă străină? Soluţia ar fi meditaţia, care intră în categoria afacerilor pe care le poţi face de acasă.

Stăpâniţi arta cosmeticii? Puteţi deschide un salon de înfrumuseţare acasă. La fel şi cu croitoria, dacă aveţi talent.

Citiți mai mult despre acest subiect pe Adevărul.ro.